Orosz Anna: Ha a Fidesz nemzeti vagyonként kezelné a vírust, gyorsabban fel tudná számolni

Orosz Anna: Ha a Fidesz nemzeti vagyonként kezelné a vírust, gyorsabban fel tudná számolni

A szórakozóhelyek bezárása nem fogja megállítania vírust este 11-kor – mondja a Momentum alelnöke.

Tegnap újabb intézkedéseket jelentett be a Fidesz-kormány a koronavírus-járvány miatt. Többek között elrendelték az összes szórakozóhely bezárást este 11-kor. Ez már a sokadik értelmezhetetlen intézkedés, ami kipattan Orbán Viktor fejéből. Persze a szuperkupa meccset nyugodtan meg lehet tartani 20 ezer nézővel.

Ha lopni lehetne a vírust, meg lennénk mentve!

Orosz Anna most Facebook-posztban reagált a felcsúti miniszterelnök bejelentésére. Az ellenzéki politikus szerint csak fölösleges pótcselekvés, amit Orbán Viktor művel a járványkezelési intézkedésekkel. A Momentum alelnöke alternatív víruskezelési javaslatokat is tett a vámpír miniszterelnöknek:

Alternatívaként javaslom, hogy tekintsen nemzeti vagyonként vagy független médiaként a vírusra, így biztos sikerül gyorsabban felszámolni azt. Esetleg írassa a vírust valamelyik oligarchája nevére és tegye jachtra valahol az Adrián.

Értelmetlen intézkedések, folyamatos lopás és luxusrongyrázás – ennyit tud felmutatni a Fidesz járványkezelés címszó alatt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Az új törvény sérti az orvosok érdekeit és veszélyezteti a betegellátást

Ha belátják, hogy a fideszes törvény miatt tömegek hagyhatják hátra az orvosi pályát, talán hajlandók meghallgatni a szakma képviselőinek javaslatát. Vagy ez, vagy ellátás nélkül maradunk.

  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.

  • 2020.10.20

Arató Gergely: Mi jön még?! Legközelebb a hadsereget küldik a színműs hallgatókra?

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese rámutatott, hogy Orbán Viktor áll amögött, amit Szarka Gábor gépesített lövész ezredes művel az SZFE-vel.