Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Korábban a csicskasajtó azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal találkozott egy étteremben. A volt miniszterelnök Gábor György filozófussal beszélgetett, természetesen nem a volt fideszes oligarchával. Az is kiderült, hogy miért.

Gábor György az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: Gyurcsány egy szellemi műhelyt szervez, amiben ő is szerepet vállal. Úgy fogalmazott, hogy ez egy olyan munka, ami során megalkotnak egy értelmezési keretet, ami két dologról szól: miért nem jó az, amiben most élünk "és milyen politikai mezőt, gondolkozási terepet szeretnénk akár 2022 után".

Gábor György az ATV Egyenes beszédben azt is elmondta, ez nem földalatti mozgalom, hanem az egyeztetésekre minden ellenzéki párt politikusait várják majd, az elvégzett munka eredményét a teljes ellenzéknek ajánlják fel. Az is kiderült, hogy a csoportban 10-12-en vannak, akik "hisznek abban, hogy csak a teljes ellenzéki összefogás válthatja le a Fideszt".

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Az új törvény sérti az orvosok érdekeit és veszélyezteti a betegellátást

Ha belátják, hogy a fideszes törvény miatt tömegek hagyhatják hátra az orvosi pályát, talán hajlandók meghallgatni a szakma képviselőinek javaslatát. Vagy ez, vagy ellátás nélkül maradunk.

  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.

  • 2020.10.20

Arató Gergely: Mi jön még?! Legközelebb a hadsereget küldik a színműs hallgatókra?

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese rámutatott, hogy Orbán Viktor áll amögött, amit Szarka Gábor gépesített lövész ezredes művel az SZFE-vel.