25 havi karcagi bér is kijönne Koncz Zsófia kampánypénzéből

25 havi karcagi bér is kijönne Koncz Zsófia kampánypénzéből

Szemérmetlen összeget, 5,5 millió forintot öltek a Fidesz-csicska támogatásába, mindössze 2 hónap alatt. A kormánypárt ontja a pénzt, ha a hatalom megtartása a cél.

Orbánék foggal-körömmel ragaszkodnak a kétharmadhoz, ezért is toltak temérdek pénzt Koncz Zsófia szerepeltetésébe. Csak a közösségi médiás reklámokra többet költöttek, mint amennyit ténylegesen szabad lett volna az egész kampányra.

Ehhez képest igen csekély különbséggel, de a Koncz-lány nyerte az időközi választást Borsodban. A Fidesz a tisztességtelen eszközökhöz folyamodott, volt olcsó krumpli, ingyen laptop, jópofáskodó miniszter, erről itt írtunk részletesen:

Facebook reklámokra 5,5 millió forint ment el

-írja a Telex. Nem kevés pénz, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ebben még benne sincsenek az egymást érő plakátok, a zsákos krumpli, meg a tehetős haverok sztárkodása. A szabályozás szerint egy országgyűlési képviselőjelölt 5,4 milliót költhetne a teljes kampányára. Ezt a borsodi Fidesz-csicska már a Facebook hirdetésekkel túllépte.

KSH statisztikája szerint egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei nettó átlagkereset 212882 forint, ennél persze lényegesen kevesebbet keresnek Karcagon vagy akár Kunmadarason. Ha azonban a KSH-ban szereplő bérrel számolunk, akkor kijön, hogy 25 hónapig kellene dolgoznia egy nagykunsági adófizetőnek 5,5 millióért.  A Fidesz üdvöskéje két hónap alatt tapsolta el.
Bár ezúttal a kormánypárti csicska csikarta ki a győzelmet, kiderült, hogy a köztársaságpárti erők összefogása nagyon is működik. 2022-ben együtt le fogjuk verni a Fideszt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

A pofátlan Szijjártó még haza is a rendőrség helikopterén megy

Hadházy kiderítette, hogy a luxusminiszter már hazataxizni is csak repülve tud.

  • 2020.10.21

Az új törvény sérti az orvosok érdekeit és veszélyezteti a betegellátást

Ha belátják, hogy a fideszes törvény miatt tömegek hagyhatják hátra az orvosi pályát, talán hajlandók meghallgatni a szakma képviselőinek javaslatát. Vagy ez, vagy ellátás nélkül maradunk.

  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.